Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Camatec – Alt vi elsker krever fred
I flere tiår har vi hjulpet svenske forsvarsselskaper med å utvikle og konstruere teknisk utfordrende systemer. Menneskene som jobber for å beskytte landet og våre verdier kan stole på at vi gjør alt for å sikre at deres tekniske systemer fungerer under de mest ekstreme forhold. Det synes vi føles bra, for da vet vi at de har skikkelige ting …på Ekte!

Vår trivsel, våre fritidsinteresser og samværet med våre nærmeste krever ro. Med smarte og innovative tekniske løsninger bidrar Camatec til forsvaret av Sverige, ved å gi Forsvaret de rette forutsetningene for å beskytte oss!

Vi kan ikke snakke så mye om prosjektene vi har gjennomført nylig, men siden vi 3D-skannet kongeskipet Vasa nylig, kan vi være stolte av at vi jobbet med forsvarsutstyr fra 1600-tallet og frem til moderne tid!

defens_bild1-camatec
defens_bild2-camatec
defens_bild3-camatec

Slå oss en signal!

Image module

Johan Swärd

Image module

Per Schjelderup

Är du intresserad och vill veta mer om vårt erbjudande inom Defence, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

  Företag

  Namn

  E-post

  Telefon

  Ditt meddelande (valfritt)

  Bevisa att du är människa genom att välja lastbil.

  0
  År med total erfaring
  Vi kan dette!
  0
  Løste problemer
  Vi kan håndtere alt!
  0
  Vi velger deg
  Vi veier alle jobber likt!
  0
  Sportsutøverer
  Vi er i god form og kan ta vare på deg!