Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.


Ingen kan gjøre alt! -Det gjør ikke vi heller, det er derfor vi jobber som et LAG

Kompetanse
Våre prosjekter inkluderer vanligvis en rekke ferdighetsbehov og kunnskaper. Når vi jobber som TEAM får du som kunde tilgang til hele vår kunnskap i alle spesielle saker knyttet til ditt prosjekt. Vi setter sammen et TEAM med riktige folk, riktig kompetanse og riktig erfaring for å løse oppgaven. Noen ganger trengs det kanskje en ferdighet for noen timer i et stort prosjekt. Vår måte å jobbe på sikrer at den da, til rett tid og i riktig grad er tilgjengelig i ditt CamatecTEAM.

Vi har også samlet ulike kunnskapsteam hos Camatec som har ekstra spesifikk kompetanse på ulike områder Et eksempel er vårt hydraulikkteam bestående av sertifiserte hydraulikkingeniører. Våre kompetanseteam er alltid oppdaterte og i forkant av sine teknologiområder og tilgjengelige for deg og alle ansatte i Camatec. Dette betyr at du som Camatec-kunde alltid har tilgang til den nyeste og beste kunnskapen.

Kapasitet
Vi vet at hvert prosjekt trenger forskjellige ressurser til forskjellige tider, men fremfor alt i forskjellige mengder. Fordi vi har valgt å jobbe i et TEAM, får du den kapasiteten du trenger når det trengs. Vi øker og trapper ned de menneskelige ressursene etter behov i TEAMET ditt.

Fart
Fordi TEAM lar oss jobbe parallelt i stedet for lineært, har vi vist at vi kan redusere leveringstiden betydelig. Ulike oppgaver fordeles til de forskjellige TEAM-medlemmene som deretter jobber sammen for å levere så raskt som mulig.

Kreativitet
Når vi jobber i et TEAM, brainstormer ideer, utfordrer hverandre og samarbeider, stimulerer vi til å levere mer enn du ellers ville kunne gjøre som enkeltperson. Bedre for deg og mer moro for oss. Det gamle mottoet om at en pluss en blir tre, gjelder virkelig i våre LAG.

Kvalitetssikring
Ved å jobbe i et TEAM får vi en naturlig gjennomgang av hverandres ideer ved kontinuerlig å vurdere og stille spørsmål ved ulike løsninger gjennom prosjektet. Ved å hele tiden sørge for at vi har de rette medlemmene med riktig kompetanse i TEAMET, får vi også automatisk kvalitetssikring.

Lønnsomhet
Alt i alt kan vi konstatere at du som kunde får en raskere og bedre levering til en lavere kostnad…på Ekte.

0
År med total erfaring
Vi kan dette!
0
Løste problemer
Vi kan håndtere alt!
0
Vi velger deg
Vi veier alle jobber likt!
0
Sportsutøverer
Vi er i god form og kan ta vare på deg!