I vårt eget verksted, Prodtec, bygger vi dine maskiner

Gjennom Camatecs eget verksted Prodtec vil det være lønnsomt for deg…på Ekte!

Raskt
I motsetning til de fleste bedrifter som jobber med ingeniørtjenester, har vi valgt å ha eget verksted ”in house”.
Der realiserer vi våre prosjekter til maskiner klare for levering.

Alt for at du som kunde skal få produktet ditt fra oss, raskt, enkelt og til riktig pris. Verkstedteamet er en integrert del av våre prosjektteam. Vi har brukt vår unike måte å jobbe på i mange ulike prosjekter og et tydelig resultat er hvordan det øker muligheten for raske leveranser.

Rett
At verkstedet er en naturlig del av våre prosjektteam gjør at våre design er helt fra starten, produserbare og kostnadseffektive.

Gjennom kontinuerlig samarbeid mellom tegnebrett og verksted kan vi unngå ellers vanlige designfeil. Det vi designer skal kunne bygges og fungere på ekte.

Høy tilgjengelighet
Siden vi har designet og produsert utstyret, har vi alt som kreves for å installere og sette i gang maskinen der du befinner deg.

Det betyr også at Camatec kan være ved din side gjennom hele maskinens levetid. Vi tilbyr service- og vedlikeholdskontrakter for å sikre at virksomheten din går knirkefritt.

Lønnsom
Alle fordelene til sammen gjør at vi gir deg en bekymringsfri høy verdi gjennom hele livet. Vår måte å jobbe på sikrer kort utbetalingstid på investeringen din…på ekte!

Camatec forbedret ergonomien hos Bombardier
ved å bygge en monteringsfeste.

0
År med total erfaring
Vi kan dette!
0
Løste problemer
Vi kan håndtere alt!
0
Vi velger deg
Vi veier alle jobber likt!
0
Sportsutøverer
Vi er i god form og kan ta vare på deg!