Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Vi tror at grunnlaget for et vellykket selskap er sterk bedriftskultur. Derfor har vi våre verdier som utgangspunkt i vårt arbeid. Alle vi som jobber i Camatec har sammen utviklet disse verdiene. Tankene kommer ikke ovenfra, men fra oss selv. Nettopp for at de ikke skal bli typiske klisjeer, som mange i bransjen svinger seg med, men ord som betyr noe på ordentlig!

MANDO står for:

Image module

MOT

Vi er modige i våre relasjoner. Vi har mot til å være åpne med ideer, spørsmål, styrker og svakheter. Det styrker våre relasjoner og det er bra for hele Camatec. Vi har mot til å uttrykke forventninger til hverandre fordi vi gjør det av bekymring. Vi har mot til å si ifra når vi synes noe føles galt fordi vi bryr oss om oss selv og hverandre.

Image module


FORRETNINGSMESSIG (Affärsmässig)

Vi tar ansvar for å forstå hva som er forretningsmessig for Camatec og hvordan jeg selv skal bidra til det. Vi har et helhetlig perspektiv og forstår hvorfor vi skal gjøre det vi gjør, hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gjøre det. Min egen del i det store bildet må jeg planlegge og kommunisere med andre.

Image module

NYSGJERRIGHET

Vi ser fremover og er en kreativ tenketank. Vi er nysgjerrige og interesserte og har et ønske om å utvikle våre kunder, Camatec, hverandre og oss selv.

Image module

DRIVKRAFT

Hver av oss skaper muligheter for våre kunder, Camatec, hverandre og oss selv: «Det lille ekstra». Vi tar initiativ og engasjerer oss. Vi handler i stedet for å reagere. Vi undersøker, foreslår, prøver og gjør.

Image module

OMTANKE

Vi behandler hverandre med respekt og verdsetter at alle sier sin mening. Vi er kamerater og innser at alles handlinger bidrar til at vi har god stemning. Vi tar vare på helsen vår og hverandre. Vi tilbyr støtte og kunnskap til våre kolleger når de måtte trenge det.

0
År med total erfaring
Vi kan dette!
0
Løste problemer
Vi kan håndtere alt!
0
Vi velger deg
Vi veier alle jobber likt!
0
Sportsutøverer
Vi er i god form og kan ta vare på deg!