Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Konstruktion och produktutveckling

Design og produktutvikling

Sammen har vi mer enn 500 års erfaring med maskindesign fra en rekke bransjer, og det øker stadig. Ansetter du oss, får du tilgang til vår kunnskap gjennom en hel prosjektgruppe eller gjennom den enkelte medarbeider på oppdrag hos deg. Et viktig stikkord for oss er sammen, vi hjelper hverandre og drar nytte av hverandre, uansett hvor vi sitter og jobber. Vi tar ansvar for å levere den beste leveransen i stort og smått.

Produktionsteknik

Produksjonsteknologi

Vi har en hel rekke ferdigheter som kan hjelpe deg å øke hastigheten på produksjonen, forbedre arbeidsmiljøet, ergonomien eller øke sikkerheten. Når vi kombinerer vår kunnskap kan vi bygge spesialtilpassede maskiner og produksjonsutstyr, vi bygger nesten alt. Vi kan hjelpe deg med det du ikke kan bestille ferdig fra en katalog. Vi lager smarte integrasjoner av samarbeidende roboter, simulerer prosesser ved hjelp av utvidet virkelighet og AI. I alle prosjekter sørger vi for at alt er i samsvar med gjeldende lover og direktiver, vi hjelper deg med en sikker CE-merking.

3D scanning och reverse engineering (RE)

3D-skanning og RE

Vi har vært i mange bransjer og prosjekter og har kommet frem til at en forutsetning for et vellykket prosjekt er å dokumentere hvordan virkeligheten virkelig ser ut. Vi kan gjøre det ved hjelp av 3d-skanning. Vi bruker også 3d-skanning på slutten av et prosjekt for å dokumentere hvordan alt så ut da prosjektet var ferdig ”as built”. Vi bruker også teknologien til å reprodusere reservedeler, utvikle prototyper, bruksområdene er mange, grensen er fantasien. Vi har skannet alt fra fabrikker til klokker og til og med skipet Vasa.

Projektledning och utvecklingsprojekt

Prosjektledelse og utviklingsprosjekter

I alle våre prosjekter og overordnede forpliktelser tilsetter vi en prosjektleder som holder prosjektet på rett spor og deg godt informert. Trenger du en prosjektleder eller hvorfor ikke et helt team, setter Camatec sammen et engasjert team med riktig kompetanse for ditt prosjekt, når det trengs.

Beräkningsteknik

Beregningsorientert teknologi

Våre kalkulasjonsingeniører holder et meget høyt nivå og spiller en viktig rolle for å sikre at vi raskt og smidig når målet for ditt oppdrag. Ved å jobbe tett med designerne sparer vi tid og penger.

Image module

Camatec DEFENCE

Gjennom flere tiår har vi hjulpet svenske forsvarsselskaper med å utvikle og bygge teknisk utfordrende systemer. Menneskene som jobber for å beskytte landet og våre verdier kan stole på at vi gjør alt for å få deres tekniske systemer til å fungere i den ekstreme situasjonen. Vi kan ikke snakke så mye om prosjektene vi har gjennomført i nær fremtid, men siden vi har 3D-skannet krigsskipet Vasa nylig, kan vi være stolte av å ha jobbet med forsvarsmateriell fra 1600-tallet og frem til moderne tid!

0
År med total erfaring
Vi kan dette!
0
Løste problemer
Vi kan håndtere alt!
0
Vi velger deg
Vi veier alle jobber likt!
0
Sportsutøverer
Vi er i god form og kan ta vare på deg!